Alles over sport logo

FAQ Duurzaamheidsatlas

Wij staan voor de uitdaging om samen met jou de sportsector te vergroenen. De Duurzaamheidsatlas laat zien dat het kan! In deze atlas vind je eenvoudig hoe andere clubs verduurzamen. Je komt makkelijk in contact met anderen, kunt vragen stellen en je eigen sportaccommodatie toevoegen. De veelgestelde vragen vind je hieronder. Mocht je andere vragen hebben, neem dan contact op met info@duurzamesportsector.nl.

In de atlas worden voorbeelden van verduurzaming bij sportaccommodaties gedeeld. Verschillende sporten, type sportaccommodaties, onderwerpen en maatregelen worden uitgelicht.  Je ziet welke clubs welke maatregelen hebben toegepast, welke financiering of subsidies ze daarvoor hebben gebruikt en welke tips ze kunnen geven. Je komt makkelijk in contact met andere accommodatie eigenaren om vragen te stellen en ervaringen te delen. Daarnaast geeft de Duurzaamheidsatlas een overzicht van de sportvastgoed in Nederland.

Er zijn al enkele sportaccommodaties toegevoegd aan de atlas. Een sportclub kan ook zelf hun accommodatie toevoegen.

De Duurzaamheidsatlas is voor sportclubs, gemeenten en ondernemende sportaanbieders. Met het delen van goede voorbeelden van verduurzaming in de praktijk willen we duurzaamheid in de sportsector stimuleren.

Als sportaccommodatie-eigenaar of -exploitant kun jij je sportaccommodatie toevoegen aan de atlas. In deze handleiding vind je hoe je dat doet.

Sommige sportaccommodaties zijn al toegevoegd aan de atlas, op basis van algemene informatie. Staat jouw accommodatie erin? Dan kun je beheerder worden en je pagina aanvullen.

Als bepaalde maatregelen nog niet zijn toegevoegd aan een van de accommodaties in de atlas, zijn daarop nog geen resultaten te vinden. Daarom is de bepaalde maatregel nog niet zichtbaar in het zoekscherm.

Wat jij zelf aanpast in je profiel is te zien in de Duurzaamheidsatlas. Je kunt je profiel of accommodatie pagina ten alle tijden verwijderen door een mail te sturen naar info@duurzamesportsector.nl. Meer informatie over je rechten en de verwerking van uw persoonsgegevens door Kenniscentrum Sport & Bewegen vind je in onze privacyverklaring.